3 recomandari de masini de inchiriat pentru familii

3 recomandari de masini de inchiriat pentru familii

29 Sep. 2020

masini de inchiriat pentru familii

Calatoriile cu familia reprezinta o experienta aparte. De cele mai multe ori, acestea necesita pregatiri in avans, stabilirea atenta a traseului si implicit bagaje mai multe. Confortul ar trebui sa fie unul dintre elementele cheie pentru ca succesul calatoriei sa fie asigurat, tocmai de aceea alegerea masinii potrivite este esentiala.

In cazul in care vrei sa mergi intr-o calatorie cu familia cu o masina inchiriata, iti recomandam cateva modele auto care sa corespunda cat mai bine nevoilor tale.

SKODA KODIAQ Style

SKODA KODIAQ Style este un SUV de familie mare si practic, numai bun pentru a porni la drum alaturi de cei dragi.

Cu cinci locuri, masina asigura indeajuns de mult spațiu pentru ca pasagerii sa simta confortabil pe parcursul calatoriei.

In compartimentele de depozitare pot fi asezate atat bagaje mari, cat si apa sau snack-uri in zona buzunarelor de la portiere.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco este o masina de familie excelenta, cu suficient spatiu pentru patru-cinci persoane. In fata, scaunul soferului permite suficiente reglaje pentru o calatorie confortabila.  

Masina este la fel de spatioasa pentru lucruri, ca si pentru oameni. Poti depozita cu usurinta si bagaje mai mari pentru o calatorie mai lunga, fara grija ca va trebui sa inghesui toate cele necesare. Mai mult, portierele au si ele buzunare care pot fi la indemana daca vrei sa depozitezi sticle cu apa sau snack-uri pentru drum.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan este unul SUV cu cinci locuri, potrivit pentru calatoriile cu familia.

Scaunele din fata sunt comode, iar pozitia de conducere este confortabila si ofera o vizibilitate buna in fata si pe laterale. Cei care stau pe bancheta din spate au destul spatiu pentru picioare pentru ca de-a lungul calatoriei sa se simta confortabil.

Portbagajul este suficient de incapator astfel incat sa poate adaposti 3 bagaje mari si unul mic. In plus, Tiguan ofera o manevrabilitate sportiva si performante puternice ale motorului.

Daca intentionezi sa inchiriezi o masina, de preferat ar fi sa o rezervi din timp pentru a evita aglomerarile din ultima clipa si pentru a fi sigur ca gasesti modelul auto pe care il doresti. De asemenea, pentru 5 euro, poti adauga la inchiriere un scaun pentru copil potrivit varstei. Pentru oricare model de masina ai opta, esential este sa te asiguri ca are suficient spatiu si e destul de confortabila pentru o calatorie cu familia.

 

Categorii