Despre Compexit Grup Cluj-Napoca
 

Despre noi

Compexit Fleet Services este cel mai nou membru Compexit Grup, o companie cu notorietate și o istorie de peste 20 de ani pe piața auto din Transilvania.

MISIUNEA Compexit Grup

Fiind o companie angajată în satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clienților noștri prin produse și servicii de înaltă calitate, Compexit Grup are misiunea de a construi, de a dezvolta și de a perfecționa competențele sale în sfera serviciilor și produselor auto, astfel încât să devină alegerea naturală pentru închirierea, cumpărarea, întreținerea, repararea și reînnoirea parcului auto de autoturisme din țară.

  Principiile noastre de afaceri definesc angajamentul pe care ni l-am asumat de a ne trata întotdeauna clienții cu stimă, înțelegere și profesionalism.

Serviciul rent a car este oferit în regim orar sau zilnic, și pune la dispoziția celor interesați o flotă auto semnificativă, configurată încât să acopere nevoi de mobilitate diverse.  

  Ne propunem să fructificăm fiecare act de încredere al dumneavoastră și să vă recompensăm prin seriozitate și calitatea serviciilor noastre.

  Înființată în 2017, Compexit Fleet Services vine să completeze gama de servicii oferite deja prin reprezentanțele mărcilor SKODA, SEAT, Das Weltauto, cu noi domenii de activitate: fleet management, serviciul rent a car și car sharing pentru corporații și utilizează automobile ale grupului Volkswagen.

Car sharingul pentru companii, lansat sub conceptul „SHARE TOO” este o premieră pe piața auto din Transilvania și este oferit în parteneriat cu Porsche Finance Group. Serviciul de car sharing permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung.  

Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie.  

Spre deosebire de alte servicii, sharetoo are un principiu de funcționare mai complex, find bazat pe flote pe care companiile – client le pot configura. Serviciul de car sharing funcționează, în faza de utilizare, la fel ca și alte servicii de acest tip. Utilizatorul are acces la mașină prin intermediul unei aplicații, prin intermediul căreia o rezervă și o deschid.Procesul este foarte simplu: membrii echipei se conectează la o platformă online și își rezervă o mașină, pe care o deschid cu ajutorul telefonului, fără cheie.

Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit.

Serviciul Management de flota va permite sa înlăturați riscurile și nesiguranța gestionării parcului auto al companiei.
Compexit Fleet Services va pune la dispoziție o bună planificare și implementare a celor mai complexe proiecte de administrare a flotelor auto.
 

 
 

Acord de funcționare

Certificat de înregistrare, Activitate principală 7711

Acord de funcționare nr. 9726 din 22.05.2023

Acord PSI nr 20482 din 02.05.2001 emis de Grupul de pompieri "Avram Iancu" al județului Cluj

Autorizația de Gospodărire a Apelor nr 46Cj din 13.07.2023 emisă de Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj

Autorizația de Mediu nr.136 din 16.08.2021 emitent Agenția pentru Protecția Mediului Cluj