Despre Compexit Grup Cluj-Napoca
 

Despre noi

Compexit Fleet Services este cel mai nou membru Compexit Grup, o companie cu notorietate si o istorie de peste 20 de ani pe piata auto din Transilvania.

MISIUNEA Compexit Grup

Fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor nostri prin produse si servicii de inalta calitate, Compexit Grup are misiunea de a construi, de a dezvolta si de a perfectiona competentele sale in sfera serviciilor si produselor auto, astfel incat sa devina alegerea naturala pentru inchirierea, cumpararea, intretinerea, repararea si reinnoirea parcului auto de autoturisme din tara.

  Principiile noastre de afaceri definesc angajamentul pe care ni l-am asumat de a ne trata intotdeauna clientii cu stima, intelegere si profesionalism.

Serviciul rent a car este oferit in regim orar sau zilnic, si pune la dispozitia celor interesati o flota auto semnificativa, configurata incat sa acopere nevoi de mobilitate diverse.  

  Ne propunem sa fructificam fiecare act de incredere al dumneavoastra si sa va recompensam prin seriozitate si calitatea serviciilor noastre.

  Infiintata in 2017, Compexit Fleet Services vine sa completeze gama de servicii oferite deja prin reprezentantele marcilor SKODA, SEAT, Das Weltauto, cu noi domenii de activitate: fleet management, serviciul rent a car si car sharing pentru corporatii si utilizează automobile ale grupului Volkswagen.

Car sharingul pentru companii, lansat sub conceptul „SHARE TOO” este o premiera pe piata auto din Transilvania si este oferit in parteneriat cu Porsche Finance Group. Serviciul de car sharing permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung.  

Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie.  

Spre deosebire de alte servicii, sharetoo are un principiu de funcționare mai complex, find bazat pe flote pe care companiile – client le pot configura. Serviciul de car sharing funcționează, în faza de utilizare, la fel ca și alte servicii de acest tip. Utilizatorul are acces la mașină prin intermediul unei aplicații, prin intermediul căreia o rezervă și o deschid.Procesul este foarte simplu: membrii echipei se conectează la o platformă online și își rezervă o mașină, pe care o deschid cu ajutorul telefonului, fără cheie.

Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit.

Serviciul Management de flota va permite sa inlaturati riscurile si nesiguranta gestionarii parcului auto al companiei.
Compexit Fleet Services va pune la dispozitie o buna planificare si implementare a celor mai complexe proiecte de administrare a flotelor auto.