5 locuri de vizitat in Romania | Compexit

5 locuri de vizitat in Romania

23 Aug. 2022

Vizita in Romania

Ti-ai planificat o calatorie in Romania? Iti vom prezenta 5 locuri de vizitat in Romania, pe care merita sa le vezi, mai ales daca iti doresti sa descoperi tara sau daca esti aici in scop de business si ai putin timp de relaxare.

Transfagarasan

Unul dintre cele mai impresionante drumuri din lume, peisajele si zonele pe care le strabate Transfagarasanul iti vor taia respiratia. Aici vei avea ocazia sa observi forme de relief impresionante, lacuri naturale si bineinteles, vei trai o experienta de condus inedita. Pentru astfel de calatorii, iti recomandam sa inchiriezi o masina suv, confortabila, stabila si fiabila. Poti alege Skoda Kosiaq Style de la Compexit, care iti va fi un partener de drum de nadejde.

5 locuri de vizitat in Romania Transfagarasan

Viscri, judetul Brasov

Este bine cunoscut faptul ca, zona Brasov este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii, datorita formelor de relief montane, a asezarilor specifice si a numeroaselor atractii turistice. Viscri, este un sat pitoresc, autentic, care te va impresiona prin frumusetea caselor, linistea zonei si povestile de viata ale localnicilor. De acest loc minunat, a fost impresionat profund si Printul Charles care are o proprietate in aceasta asezare.

5 locuri de vizitat in Romania viscri

Sibiu

Declarat capitala europeana, orasul Sibiu merita sa fie vizitat si apreciat pentru frumusetea cladirilor, a strazilor pietruite si a arhitecturilor habsburgice. Vei gasi aici piete istorice, poduri, strazi inguste, cladiri cu arhitecturi impresionante si resturante locale.

5 locuri de vizitat in Romania sibiu

Cimitirul Vesel de la Sapanta, judetul Maramures

In Sapanta, exista un cimitir inedit, care este cu totul diferit fata de cimitirele clasice, tocmai de aceea este si un punct de atractie turistica. Locul este ca o manifestatie a artei si creeaza o imagine total opusa peisajului sumbru al unui cimitir normal. Aici, crucile de mormant sunt pictate in culori aprinse, iar pe fiecare este scrisa o scurta poveste cu iz comic, despre viata celui raposat.

5 locuri de vizitat in Romania sapanta

Salina Turda, judetul Cluj

Daca inchiriezi o masina de la Compexit Rent A Car, iti recomandam sa faci un prim popas in calatoria ta, la Salina Turda din judetul Cluj. Se afla la 30 de km de Cluj-Napoca si la cateva sute de metri sub pamant. Este un loc unde natura si omul au lucrat cot la cot pentru a crea un mic orasel de sare. Aici s-a creat o mini baza de agrement cu teren de sport, amfiteatru, loc de joaca, muzeu natural, lac natural si multe altele. Esti pregatit pentru urmatoarea ta calatorie?

5 locuri de vizitat in Romania turda

Alege serviciile de rent a car de la Compexit si bucura-te de calatorii fara griji, in confortul masinii pe care ti-o doresti.

Social