5 motive sa calatoresti cu o masina inchiriata

5 motive sa calatoresti cu o masina inchiriata

11 Jul. 2019

In perioada verii, cei mai multi se gandesc la vacanta si la orasele unde ar vrea sa ajunga. In timp ce unii prefera sejururile, altii opteaza pentru a vizita cat mai multe locuri si a bifa obiective turistice. Pentru cei din urma, varianta apelarii la un serviciu de rent a car este una deopotriva rentabila si eficienta. Daca te hotarasti sa vizitezi Transilvania, poti oricand sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto Cluj-Napoca pentru a-ti alege automobilul preferat.

Mai jos am alcatuit o lista cu 5 motive pentru care ar trebui sa calatoresti cu o masina inchiriata.

1. Rezervare online

In momentul in care te hotarasti sa optezi pentru un automobil inchiriat pe care sa il folosesti in calatoria ta, pasii pentru inchiriere sunt destul de simpli. Dupa ce te decizi care este serviciul de rent a car ce se potriveste nevoilor tale, rezervarea o poti face direct online. In acest fel, te poti asigura ca modelul auto ales va fi disponibil in perioada aleasa de tine si vedea exact toate detaliile legate de pret, preluarea si predarea masinii. 

2. Transportul bagajelor

Orice calatorie presupune si transportul bagajelor dintr-o parte in alta. Atunci cand ajungi la aeroport, deplasarea cu toate bagajele catre hotelul la care esti cazat poate fi dificila, mai ales ca preturile taxi-urilor preluate direct din aeroport sunt destul de ridicate. In aceste conditii, o masina inchiriata te poate ajuta sa scapi de stresul acesta si sa te deplasezi cu usurinta dintr-un loc in altul.

3. Timpul

Fie ca ai la dispozitie un week-end, fie ca vacanta ta se intinde pe o perioada mai lunga, timpul este una dintre resursele cele mai importante. In momentul in care alegi un serviciu de inchirieri auto, timpul pe care l-ai fi petrecut cautand un mijloc de transport se reduce considerabil. In acest fel, te poti concentra exclusiv pe ceea ce vrei sa vizitezi, precum si pe momentele de relaxare alaturi de familie si prieteni.

4. Varietate de masini

Un alt plus atunci cand optezi pentru o masina inchiriata face referire la diversitate de masini din care poti alege. In functie de tipul calatoriei tale, poti opta pentru o anumita marca de masina, una mai mica sau mai spatioasa, cu transmisie manuala sau automata, cu o capacitate a portbagajului pliata pe nevoilor tale, dar si cu un numar de locuri adaptat numarului de persoane care vin alaturi de tine in calatorie.

5. Optiuni suplimentare

Al cincilea avantaj face referire la optiunile suplimentare pentru masina pe care le poti alege. Daca ajungi intr-un oras nou si ai nevoie sa te deplasezi cu usurinta catre destinatiile propuse, poti alege un GPS pentru automobil contra cost. De asemenea, ai si optiunea de a alege un scaun pentru copil in cazul in care in vacanta vii si cu cel mic, dar poti opta si pentru Internet to go daca te gandesti ca vei avea nevoie de-a lungul calatoriei.
 

 

Social