8 modele de masini din 2021 disponibile in flota auto Compexit Rent a car

8 modele de masini din 2021 disponibile in flota Compexit Rent a car

18 Aug. 2021

masini de inchiriat 2021 compexit rent a car

Atunci cand doresti sa inchiriezi o masina, in mod sigur vei vrea sa alegi dintr-o gama variata de automobile, care sa fie cat mai noi posibile, dotate cu tehnologii de ultima generatie. Tocmai de aceea, la Compexit Rent a Car ne asiguram in permanenta ca adaugam in flota noastra auto modele noi de masini, care sa transforme o calatorie obisnuita intr-una in care sa te bucuri pe deplin de momentele petrecute la volan.

Ca sa iti fie mai usor atunci cand vrei sa inchiriezi una dintre cele mai noi automobile din flota noastra auto, vezi in lista de mai jos 8 modele de masini din 2021 disponibile de inchiriat in Cluj prin Compexit Rent a Car:

SKODA Octavia New Combi - Clasa D1 - 2021

Cea mai noua generatie a modelului Octavia Combi se remarca printr-un interior cu dimensiuni foarte generoase si un nivel impresionant de functionalitate. E un automobil ideal de inchiriat pentru o calatorie alaturi de familie, asigurand suficient spatiu atat pentru pasageri, cat si pentru bagajele din portbagaj. Calatoresti fara griji atat in traficul urban, cat si la drum lung, cu un nivel de confort ridicat.

SKODA Octavia New DSG – Clasa D2 – 2021

Noua Octavia este a patra generatie a celui mai vandut model din gama si imbina perfect confortul interior cu designul exterior atractiv, accentuat de farurile LED si blocurile optice din spate. Octavia New DSG este potrivita atat pentru o calatorie in doi, cat si cu familia, fiind suficient de spatioasa si pentru cei care ocupa locurile din spate. Mai mult, portbagajul are o capacitate de 640 l, asa ca in mod sigur va fi loc pentru bagajele tuturor.

CUPRA Formentor - Clasa F1 – 2021

cupra formentor de inchiriat cluj

Noul crossover CUPRA Formentor se remarca printr-un design rafinat, o tehnologie centrata pe utilizator, precum si sisteme de propulsie de inalta performanta. La interior, scaunele se evidentiaza printr-un design ergonomic si un aspect sportiv, oferind suficient confort pentru o calatorie la drum lung. In plus, tehnologia centrata pe utilizator asigura o experienta de condus superioara, precum si o siguranta rutiera superioara.

SKODA Karoq - Clasa F1 - 2021

Daca doresti sa inchiriezi un SUV bine construit, cu mult spatiu, SKODA Karoq 2021 merita sa ii acorzi atentie. O masina practica, numai buna pentru o calatorie alaturi de familie, se evidentiaza printr-un portbagaj mare si spatiu interior suficient pentru patru adulti inalti. Este foarte usor de condus si in mod sigur raspunde si nevoilor celor mai pretentiosi in materie de alegerea unei masini de inchiriat.

SKODA Kamiq automata - Clasa H1 - 2021

Crossoverul Kamiq din 2021 imbina beneficiile unui SUV robust cu cele ale unei masini compacte, asigurand un confort sporit la interior si un aspect excelent la exterior. Pozitia inalta pe scaune si spatiul generos permit un acces usor in interior, o coborare confortabila, darsi o ergonomie excelenta. Ofera o experienta excelenta a condusului, atat in traficul urban, cat si in afara orasului.

SKODA Kodiaq Ambition 4x4 - Clasa I1 - 2021

skoda kodiaq ambition 4x4 de inchiriat cluj

Daca vrei sa inchiriezi o masina care ofera suficient spatiu, dar care permite si condusul pe teren mai abrupt sau accidentat, SKODA Kodiaq Ambition 4x4 e alegerea perfecta. Desi e un model creat pentru cele mai dure conditii, are un exterior elegant si dotari generoase pentru confort.

SKODA Superb - Clasa E1 - 2021

Un model potrivit pentru traficul din oras si nu numai, SKODA Superb 2021 impresioneaza atat prin designul exterior, cat si prin interiorul practic si elegant. Este alegerea potrivita pentru traseele lungi, fiind suficient de confortabila astfel incat sa transforme sofatul dintr-o calatorie lunga intr-o experienta care sa nu te oboseasca, ci dimpotriva, sa te faca sa te bucuri de condus.

SEAT Ateca automata - Clasa F - 2021

Cu un aspect compact si robust, noul SUV SEAT Ateca 2021 se remarca prin versatilitate si o serie de imbunatariri aduse pentru a corespunde cat mai bine cerintelor actuale. Dotat cu tehnologie Full Link, un centru de control care te ajuta sa gasesti mai usor ceea ce cauti si te poti concentra la ceea ce se intampla in fata ta, dar si semnalizatoare dinamice si sistem de navigatie, SEAT Ateca 2021 ofera functionalitate de care ai nevoie atunci cand pornesti la drum la volanul unei masini inchiriate.

Categorii