Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

15 Mar. 2021

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Daca detii o firma pentru care, in anumite perioade, o flota auto este necesara, o varianta buna ar fi sa optezi pentru inchirierea unor masini pe termen lung. Acest tip de serviciu vine cu o serie de avantaje, mai ales pentru ca iti permite sa folosesti autoturismele de care ai nevoie in cadrul afacerii tale, cu un angajament minim si fara a investi foarte mult.

Iata care sunt principalele beneficii pe care le ofera inchirierea auto pe termen lung:

Cost lunar fix

Dupa ce te hotarasti asupra masinilor pe care vrei sa le inchiriezi, costul lunar va fi unul fix pe toata durata contractului, fara a avea surprize ulterior in ceea ce priveste bugetul. In acest fel, iti poti planifica in avans costurile si poti sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

Gama variata de masini

Un alt avantaj cu care vine inchirierea unor masini pe termen lung consta in faptul ca poti alege dintr-o varietate de masini, fara a-ti limita neaparat alegerea in functie de buget, ca in cazul in care ai achizitiona automobilele. Astfel, poti opta exact pentru masina ce se potriveste cerintelor tale, fie ca vorbium de un automobil compact, un crossover sau un SUV.

Risc minim

Mai ales in contextul perioadei actuale, alegerea unui serviciu care pune la dispozitie masini de inchiriat pe termen lung reprezinta o varianta cu un risc mai mic pentru afacerea ta, spre deosebire de investitia in achizitia unei flote auto.

Fie ca esti in perioada de inceput cu afacerea ta si preferi sa elimini o parte din riscuri, fie ca pur si simplu nu ai vrea sa faci o investie majora in achizitia unor masini, ca mai apoi sa detii o flota mare, neutilizata, o oferta de inchiriere pe termen lung constituie o alternativă cu mai putine riscuri pentru afacerea ta.  

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Fara grija asigurarilor

Atunci cand semnezi un contract de inchiriere a unui vehicul pe termen lung, partea de asigurari revine firmei ale carei servicii de inchiriere le-ai ales. Acestea cuprind atat asigurarea CASCO si RCA, cat si alte tipuri de asigurari, in functie de firma pe care ai ales-o. Cei de la Compexit Fleet Services, de exemplu, acopera si asigurarea pentru daune din propria raspundere, dar si asigurarea impotriva furtului.

Mentenanta, service si inspectii periodice asigurate

O alta grija pe care poti sa o elimini atunci cand inchiriezi o masina pe termen lung este cea referitoare la seviciile de mentenanta a automobilului. De la eventuale reparatii, la inspectii periodice, toate sunt incluse in pretul de inchiriere al masinii. In plus, firma iti asigura un autovehicul de inlocuire in cazul in care masina inchiriata are nevoie de mentenanta.

De asemenea, mai ales in contextul actual, Compexit Fleet Services asigura dezinfectarea interiorului vehiculului inainte de preluare.

Concluzionand, inchirierea de masini pe termen lung pentru afacerea ta iti permite sa te adaptezi mai usor noilor schimbari, beneficiind in acelasi timp de numeroase avantaje.

Categorii