CarFlix – abonamentul auto pentru închiriere pe termenul lung

CarFlix – abonamentul auto pentru închiriere pe termenul lung

15 Feb. 2024

În contextul actual, mobilitatea este din ce în ce mai importantă, iar soluțiile flexibile devin din ce în ce mai căutate. Astfel, abonamentul CarFlix te ajută cu mașina visurilor tale fără prea multe bătăi de cap și cu un cost fix lunar care include toate beneficiile de care ar avea nevoie orice mașină.
 

Ce este abonamentul CarFlix?

CarFlix reprezintă un abonament auto flexibil care permite clienților să închirieze vehiculul preferat pe termen lung, beneficiind de o serie de avantaje și servicii incluse.
 

Avantajele abonamentului:

Flexibilitatea termenului: CarFlix este conceput pentru a se adapta nevoilor individuale ale clienților. Cu acest abonament clienții pot închiria mașina preferată  pe un termen lung de 6, 12 sau 18 luni.

Gama variată de vehicule: Noi vă punem la dispoziție o gamă variată de vehicule pentru acest abonament. În flota noastră puteți găsi de la modele compacte și economice până la mașini care fac parte din gama premium.

Asigurare și mentenanță: Abonamentul CarFlix  include asigurare RCA si CASCO cât și serviciile de mentenanță cum ar fi: întreținere și reparații, schimb de anvelope și impozitele anuale/ taxele naționale de drum, tu trebuie doar să te bucuri de plăcerea condusului și de mașină!

Conduci mașina ta preferată fără să o achiziționezi: Prin abonamentul CarFlix noi îți punem la dispoziție mașina ta preferată, abonamentul având un preț fix, fără să plătești nimic în plus.

 

Cine poate beneficia de abonamentul CarFlix?

Abonamentul CarFlix este potrivit pentru o gamă largă de clienți, atât persoane fizice cât și juridice. Pentru abonamentul CarFlix ai nevoie de următoarele documente:

- permis de conducere;

- act de identitate;

- certificat de înregistrare (pentru persoanele juridice);

CarFlix reprezintă o soluție modernă pentru închirierea auto pe termen lung, oferind clienților avantaje precum flexbilitate, confort și siguranță la un preț fix. Procesul este unul simplu:

- alege mașina ta preferată

- completează datele

- bucură-te de ea

Împreună cu CarFlix mobilitatea devine mai ușoară și mai accesibilă ca niciodată!

 

 

Social