CUPRA Formentor – disponibila in curand pentru inchiriere in flota auto Compexit Rent a Car

CUPRA Formentor – disponibila in curand pentru inchiriere in flota auto Compexit Rent a Car

23 Feb. 2021

CUPRA Formentor de inchiriat Cluj

Ne preocupam in mod constant sa iti oferim spre inchiriere masini de calitate, care sa iti asigure o experienta de condus imbunatatita. Tocmai de aceea, in curand vei putea inchiria din flota noastra auto noul crossover CUPRA Formentor, o masina ce imbina un design rafinat cu o tehnologie centrata pe utilizator si sisteme de propulsie de inalta performanta.

Daca te intrebi de unde vine denumirea modelului, trebuie sa stii ca acesta este numit dupa peninsula Formentor de pe insula spaniola Mallorca. Rocile sculptate de vant de pe Cap de Formentor au fost o sursa de inspiratie pentru echipa de design in crearea lateralelor masinii, ce se remarca prin dinamism.

Designul exterior

inchiriere CUPRA Formentor Cluj

CUPRA Formentor
iese cu siguranta in evidenta prin designul sau exterior inconfundabil. Caroseria aduce o eleganta vizuala suplimentara vehiculului, iar jantele standard de aliaj de 19″ subliniaza aspectul distinctiv al acestuia.

Inalțimea de 1,51 metri asigura suficient spatiu pentru toti pasagerii, in timp ce capacitatea de 450 l a portbagajului il face ideal si pentru bagaje mai voluminoase. Astfel, daca te gandesti sa inchiriezi masina pentru calatorii mai lungi cu familia, poti fi sigur ca vei dispune de suficient spatiu pentru a depozita tot ce ai nevoie.

In plus, solutiile de iluminare imbunatatesc considerabil experienta la volan. Modelul este dotat cu Welcome Light, proiectat de sub oglinzile exterioare, avand totodata iluminare coast-to-coast de pe hayon.

Designul interior

CUPRA Formentor compexit rent a car

Confortul si calitatea sunt doua dintre elementele cheie care definesc aspectul interior al modelului. Scaunele se evidentiaza printr-un design ergonomic si un aspect sportiv, asigurand suficient confort pentru o calatorie la drum lung.

Detaliile din cupru, precum si iluminarea interioara completeaza designul interior unic. Ecranul panoramic de 12″ cu functii de navigare online reprezinta unul dintre elementele principale ale tabloului de bord, imbinand perfect functionalitatea si conectivitatea.

Tehnologie

rent CUPRA Formentor Cluj

Tehnologia centrata pe utilizator asigura o experienta de condus superioara, precum si o siguranta rutiera superioara.  

  • Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC) – mentine o distanta sigura fata de vehiculul din fata.
  • Sistemul High Beam Assist – comuta automat intre faza scurta si faza lunga in functie de gradul de vizibilitate, alte automobile intalnite etc.
  • Sistemul Travel Assist – te ajuta sa mentii vehiculul pe banda ta.
  • Sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie – te avertizeaza asupra limitarilor de viteza.
  • Sistemul Park Assist – te ghideaza in mod autonom pentru a parca usor si in cele mai dificile locuri.
  • Sistemul Exit Assist – impiedica deschiderea portierei la coborarea din masina in cazul in care se apropie alte vehicule sau biciclisti din spate.
  • Sistemul Front Assist – previne tamponarile prin franare automata.
  • Sistemul Blind-Spot Assist – te avertizeaza cand gaseste ceva in unghiul tau mort.
  • Sistemul Pre-Crash Assist – inchide preventiv geamurile si tensioneaza centurile de siguranta.

Conectivitate

Cu ajutorul aplicatiei CUPRA Connect, vei putea controla de la distanta vehiculul. Astfel, ai posibilitatea de accesa informatii despre vehicul (starea rezervorului, daca farurile sunt aprinse), inclusiv date despre parcare. De asemenea, poti configura alerte pentru depasirea limitelor de viteza sau pentru posibile tentative de furt.

Crossoverul CUPRA Formentor va fi disponibil in curand spre inchiriere in cadrul serviciilor de inchirieri masini Cluj ale Compexit Rent a Car si iti va oferi cu siguranta o experienta unica de condus.

Categorii