Alegerea unui vehicul: Dimensiuni, categorii si clase de masini de inchiriat | Compexit Rent a Car

Alegerea unui vehicul: Dimensiuni, categorii si clase de masini de inchiriat

29 Sep. 2022

Cand va confruntati cu decizia privind clasa de masina de inchiriat pe care sa o alegeti pentru urmatoarea calatorie, poate fi o alegere dificila. Economic? Premium? Luxos? Sau SUV?

Deci, care vehicul este cea mai buna varianta pentru calatoria dvs., fie ca este vorba de afaceri sau doar de o excursie? Pe masura ce vehiculele devin din ce in ce mai mari si mai specializate, tarifele pot fi mai mari, astfel incat nu este nevoie sa inchiriati un SUV de dimensiuni normale, de exemplu, daca o dimensiune compacta este suficienta pentru tipul calatoriei tale.

Iata cateva sfaturi:

Desi poate fi tentant sa incercati sa economisiti spatiu si astfel sa alegeti un vehicul mai ieftin, amintiti-va ca puteti chiar sa fiti amendat daca spatiul vizual al masinii este limitat.
A stivui sau inghesui bagajele de la inceput inseamna, de asemenea, ca vei avea si mai multe dificultati daca planuiesti sa achizitionezi articole in timpul calatoriei; daca bagajele dumneavoastra nu se potrivesc in mod adecvat in vehicul atunci cand va aflati la locatia de inchiriere, cereti o alta masina inainte de a pleca. A avea spatiu suplimentar va fi util mai tarziu.

Daca intentionati sa mergeti mai multi kilometri, va recomandam o clasa mai mare de masini. Desi acest lucru poate creste costul combustibilului, veti dori spatiu adecvat pentru a va deplasa, in special daca aveti copii mici in scaunele de masina si doriti sa aveti mai mult spatiu intre ei.

Un alt lucru de luat in considerare este nivelul tau de confort. Daca veti calatori cu un grup de oameni, veti avea nevoie de un suv sau chiar de o masina tip duba. De asemenea, s-ar putea sa doriti un sofer suplimentar oricum (solicitati acest lucru la momentul inchirierii), astfel incat sa nu fie nevoie ca o singura persoana sa conduca o distanta foarte lunga si in conditii de oboseala.

Calatoriile de afaceri pot fi un moment grozav pentru a inchiria un vehicul distractiv, cum ar fi cel decapotabil sau alt vehicul de lux sau premium, dar daca va petrece mult timp in parcari interioare, un vehicul mai mic poate fi mai usor de condus. Mai presus de orice altceva, sa nu ezitati sa puneti intrebari reprezentantului nostru de servicii pentru clienti. Pentru servicii de rent a car sigure, alegeti cu incredere Compexit Rent A Car.

Social