Noua SKODA OCTAVIA 2020, disponibila pentru inchiriere in flota Compexit Rent a Car

Noua SKODA OCTAVIA 2020, disponibila pentru inchiriere in flota Compexit Rent a Car

20 May. 2021

inchiriere SKODA Octavia 2020 Cluj

SKODA Octavia fost intotdeauna cunoscuta drept unul dintre modelele de baza ale SKODA, dar si unul dintre bestsellerele producatorului ceh. Noua SKODA Octavia 2020, cea de-a patra generatie a modelului, se distinge printr-un design exterior imbunatatit, un interior cu ergonomie sporita si o dimensiune mai mare comparativ cu predecesorul sau.

Design exterior

Elementele care se disting detasat din punct de vedere al designului exterior sunt farurile frontale full LED Matrix. Avantajul acestui sistem consta in faptul ca faza lunga a farurilor poate fi aprinsa in orice moment, fara sa orbeasca ceilalti participanti la trafic si acopera foarte bine campul vizual al conducatorului auto.

Un alt detaliu interesant il reprezinta luminile de semnalizare din spate. Acestea au indicatori de directie dinamici, cu luminare progresiva din interior spre exterior.

Design Interior

Interiorul este considerabil mai spatios decat al predecesorului sau, cu materiale noi si elegante care acopera tabloul de bord, usile si volanul cu doua spite. Ecranul de infotainment din centrul tabloului de bord si iluminarea ambientală LED completeaza perfect intreg spatiul interior.

Scaunele sunt de tip ergonomic, sunt incalzite si au un sistem de masaj si ventilare inclus. In plus, spatiul pentru picioare al pasagerilor din spate este generos, asigurand suficient confort pentru o calatorie la drum lung, de exemplu.

In ceea ce priveste portbagajul, capacitatea sa de 600 de litri asigura cu siguranta suficient spatiu pentru a introduce si bagaje mai voluminoase.

Display central

SKODA Octavia 2020 de inchiriat in Cluj

Display-ul central cu touch screen permite integrarea completa a smartphone-ului prin tehnologia wireless SmartLink+. Numarul butoanelor clasice a fost micsorat datorita faptului ca majoritate comenzilor sunt disponibile prin touch. 

Conectivitate

Noua SKODA Octavia 2020 permite conectarea dispozitivelor media sau a stick-urilor USB la sistemul multimedia prin intermediul celor doua porturi USB-C din bord. In plus, este disponibila si o priza de 230 V in spate in eventualitatea in care ai vrea sa alimentezi laptopul, de exemplu.

Sisteme de siguranta

Nici in ceea ce priveste sistemele de siguranta Noua SKODA Octavia 2020 nu da gres. Sistemul pentru evitarea coliziunilor previne si reduce severitatea unei coliziuni, iar sistemul Side Assist avertizeaza conducatorul auto atunci cand din spate sau din unghiul mort se apropie alte vehicule.

Daca elementele definitorii ale noului vehicul al producatorului ceh te-au impresionat si ai vrea sa conduci un astfel de autovehicul in urmatoarea calatorie, poti sa inchiriezi noua Noua SKODA Octavia 2020 din flota auto Compexit Rent a Car. Alege perioada pentru care iti doresti sa rezervi masina si bucura-te de experienta de condus la volanul unei SKODA Octavia 2020!

Categorii