Volkswagen Caravelle - masina de inchiriat pentru o vacanta la munte cu prietenii

Volkswagen Caravelle - masina de inchiriat pentru o vacanta la munte cu prietenii

21 Jan. 2020
Dacă ești un pasionat al sporturilor de iarna si vrei sa mergi cu gasca de prieteni sau cu familia la munte pentru a profita de vremea buna pentru astfel de activitati, in mod sigur vei avea nevoie de o masina incapatoare pentru a ajunge pana acolo. In cazul in care vrei sa optezi pentru o masina inchiriata, una dintre variantele ideale pentru o calatorie de acest tip este Volkswagen Caravelle, Clasa Van.

Iata cateva dintre avantajele de care poti profita atunci cand te hotarasti sa inchiriezi o astfel de mașina pentru o calatorie de acest tip:

1. Spatiu generos

Atunci cand mergi la munte, cel mai adesea mergi alaturi de un numar mai mare de persoane, fie ca vorbim de membrii familiei sau prieteni. Modelul Volkswagen Caravelle vine cu 7 locuri pe langa cel al soferului astfel incat este suficient de spatioasa pentru ca tu si prietenii tai sa va deplasati in conditii de siguranta si confort pana la munte.

2. Loc pentru bagaje

Deplasarea la munte, mai ales pentru impatimitii sporturilor de iarna, presupune si transportul echipamentelor necesare, de la schiuri si clapari, pana la placa de snowboard, in functie de activitatea pe care o practici. Capacitatea portbagajului unui astfel de van este destul de mare, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea unde sa depozitezi toate echipamentele pentru sporturile preferate.

3. Flexibilitate

Vacanta la munte necesita o mulțime de bagaje, iar o masina inchiriata poate fi un mod util și rentabil de a transporta grupuri si familii. Alegerea unui autovehicul cu mai multe locuri devine astfel eficient atat in ceea ce priveste partea financiara, cat si din punct de vedere logistic. In plus, modelul ofera atat spatiu, cat si flexibilitate, iar deplasarea de la o destinatie catre alta devine mult mai facila.

Indiferent ca planifici o vacanta la munte cu mult timp in avans sau te hotarasti spontan sa profiti de vremea potrivita pentru a practica sporturile tale preferate de iarna, o masina de inchiriat este o varianta optima pentru a ajunge rapid la destinatie.

 

Social