Oferta Sarbatori de Iarna la Inchirieri Auto Cluj
 

Cu oferta Compexit, de sarbatori, ai beneficii la puterea a 5-a

Perioada sarbatorilor de iarna inseamna timp petrecut alaturi de cei dragi aproape de casa. Tocmai de aceea, venim cu o oferta de care sa te bucuri in preajma sezonului de vacanta.
 

In perioada 1 decembrie-15 ianuarie, beneficiezi de o zi gratuita de inchiriere pentru fiecare 5 zile in care ai rezervat o masina.

Concret, pentru 5 zile in care ai ales sa inchiriezi o masina, beneficiezi de o zi gratuita, pentru 10 zile de inchiriere beneficiezi de doua zile gratuite, dar si pentru fiecare multiplu de 5, in functie de perioada aleasa. Mai mult, scaunul de copil este inclus in cazul in care calatoresti si alaturi de cel mic.

Sarbatorile presupun printre altele si deplasari pe care trebuie sa le faci pentru a ajunge la cei dragi. Fie ca te intorci din strainatate si ai nevoie de un automobil cu care sa ajungi dintr-un loc in altul, fie te hotarasti sa mergi intr-o vacanta alaturi de prieteni sau familie si ai nevoie de o masina, poti opta pentru serviciile noastre de inchirieri auto in Cluj-Napoca.

Daca vii acasa din strainatate de sarbatori, ai posibiliatatea de a opta pentru a prelua masina rezervata direct din aeroportul Cluj-Napoca. In acest fel, economisesti timp pe care poti sa il petreci impreuna cu familia si cei apropiati si ajungi rapid la destinatia dorita.

Beneficiaza de oferta noastra din preajma sarbatorilor de iarna si alege modelul auto pliat pe nevoile tale dintr-un parc auto vast, cu aproximativ 40 de modele variate disponibile! Poti inchiria masina preferata simplu si rapid, rezervand pe site, contactandu-ne telefonic (004) 0724 399 299, pe Whatsapp sau email inchirieri@compexit.ro.

oferta sarbatori de iarna inchirieri masini cluj