Masina de inchiriat automata vs. manuala

Masina de inchiriat automata vs. manuala

19 May. 2020

masina de inchiriat automata vs manuala

Atunci cand te gandesti sa inchiriezi o masina, este important sa cantaresti foarte bine care sunt nevoile tale, dar si criteriile pe care trebuie sa le bifeze obligatoriu automobilul pe care vrei sa il rezervi. Pe langa aspecte ce tin de numarul de locuri sau marca, un alt lucru pe care multi il iau in considerare este tipul de transmisie al masinii.

O masina automata va schimba automat angrenajele. Intrucat nu este nevoie de o pedala de ambreiaj, o masina automata va avea doar o pedala de acceleratie si o frană. Din acest motiv, poate fi mai usor sa conduceti o masina cu transmisie automata.

Multor persoane le plac masinile automate pentru confortul lor. Sunt simple de actionat, deoarece nu exista un ambreiaj de controlat si sunt mai usor de condus.

Poti alege dintr-o gama variata de masini cu transmisie automata de inchiriat in Cluj-Napoca, de la modele de dimensiuni reduse, potrivite pentru traficul din oras precum SKODA Citigo, la SUV-uri ideale pentru calatorii cu familia sau prietenii ca SKODA KODIAQ Style sau SEAT Ateca.  

O masina manuala necesita sa schimbati angrenajele in sus si in jos. Din acest motiv, o masina manuala are trei pedale, o pedala de ambreiaj, o pedala de frana si o pedala de acceleratie.

Transmisiile manuale sunt de obicei mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decat transmisiile automate. In plus, acestea ofera un control mai mare asupra masinii.

Din flota Compexit Rent a Car, poti alege o varietate de masini cu transmisie manuala de inchiriat in Cluj. In functie de nevoile tale, poti opta pentru masini de clasa mica, ca SEAT Ibiza sau SKODA Fabia sau SUV-uri precu Ford Kuga sau Nissan Qashquai.

Categorii